CHNL SmartStart voor €950,- all in!

smartstart1.jpg

Loopt u met plannen rond om uw woning te verbouwen?  Heeft u een kavel bemachtigd waarop u uw woning wil laten ontwerpen? Heeft u een pand op het oog dat u graag wilt kopen en u bent benieuwd naar de mogelijkheden en de globale kosten?

Voor mensen met dit soort vragen hebben wij CHNL SmartStart geïntroduceerd. Een voorlopig ontwerp inclusief een globale bouwkosten indicatie tegen lage kosten maar met de hoge kwaliteit die u van ons architectenbureau mag verwachten. 

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Inventarisatie
  Wij komen bij u ter plekke langs om uw wensen te inventariseren en foto’s te maken. Tevens leren wij u, uw manier van wonen en de situatie kennen. We inventariseren de mogelijkheden die uw woning of uw kavel op basis van de geldende regels biedt (bestemmingsplan/ bouwbesluit/ vergunning vrij bouwen enzovoort). 
 • Voorlopig ontwerp
  Op basis van dit gesprek en de gevonden gegevens wordt een ontwerp gemaakt waarvan u relevante gevels, plattegronden en doorsneden met inrichting en een 3D model ontvangt. Tevens ontvangt u een bezonningstudie (drie films die de zoninval weergeven). Op deze manier is ook voor niet bouwkundigen een goede voorstelling te krijgen van de mogelijkheden. 

 • Tussenbespreking
  Via een Skypegesprek of bij ons op het bureau wordt het ontwerp doorgesproken en worden uw aanvullende wensen geïnventariseerd.

 • A3 boek met tekeningen, studies en raming investeringskosten
  Uiteindelijk beschikt u over een A3 boekwerk met daarin de relevante gevels,  plattegronden, doorsneden en de globale investeringskosten. Daarnaast beschikt u over de bezonningsstudie en een 3D computermodel waar u doorheen kunt lopen. Tevens krijgt u een raming van de investeringskosten die te verwachten zijn en brengen wij een offerte uit voor de verdere fases van het project. Op grond van dit stuk kunt u besluiten of u verder gaat met het project.
   

Hoe lukt het CHNL architecten om voor deze prijs een dergelijk ontwerp aan te leveren?

Wij werken met een zeer geavanceerd tekenprogramma. Door deze werkwijze tekenen de architecten met wie u overlegt zelf zodat tussenlagen overbodig zijn. Meer over dit programma kunt u hier lezen. 
 

Welk voorwerk wordt er van u verwacht?

Van u verwachten wij dat u de beschikbare bouwtekeningen (in het geval van transformatie/renovatie) of het kavelplan (in het geval van nieuwbouw) zelf aanlevert. Indien u deze niet tot uw beschikking heeft kunt u deze bij uw gemeente opvragen. Tekeningen van een makelaar voldoen vaak niet. Bij twijfel kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 Voorbeeld van een bouwtekening van een bestaande woning (transformatie)

Voorbeeld van een bouwtekening van een bestaande woning (transformatie)

 Voorbeeld van een kavelplan voor een nieuwbouw wijk

Voorbeeld van een kavelplan voor een nieuwbouw wijk