Herinrichting kantoren Amsterdam

Situatie

Voor een payrolling bedrijf in Amsterdam hebben wij voor twee kantoorlocaties een inrichtingsvoorstel gedaan. Het betrof twee bestaande panden met uiteenlopende plattegronden.

Uitgangspunten

Het bedrijf wilde een transparante kantooromgeving met een frisse uitstraling. Hoewel de functies behoorlijk uiteenlopend waren bestond er een sterke behoefte aan een open kantoorlandschap. 

Uitwerking

Dit is gerealiseerd door rond functies welke niet zonder privacy kunnen functioneren transparante scheidingen te plaatsen. Andere functies zoals receptie, call centre en back office bevonden zich in één open ruimte. Om in het open landschap ordening te brengen is een kleurenschema toegepast dat algemene ruimtes scheidt van de werkplekken.

Visualisaties: CHNL architecten

opdrachtgever:

Verwol Projectafbouw Delft

locatie:

Amsterdam

ontwerp:

2013

hoofdaannemer:

-